Ochelari cu lentile de vedere

Într-o era a digitalizării, nevoia de a purta ochelari este tot mai pregnantă. 

Alcătuiți dintr-o ramă și două lentile, ochelarii sunt instrumente optice pentru corectarea unor defecte ale vederii, protecție sau cu rol estetic.

Tipuri de ochelari cu lentile de vedere

Ochelarii cu lentile de vedere se împart în ochelari monofocali sau multifocali.

Indiferent de tipul de lentilă ales, lentilele trebuie "aditivate" cu anumite tratamente optice în funcție de nevoile fiecărui pacient.

La AMSA OPTIC STUDIO vă recomandăm tratamentele optice de la Essilor și Rhein, doi furnizori importanți pe piața opticii din Romania.

Vă punem la dispoziție mai multe tipuri de tratamente optice atât pe lentilele monofocale cât și pe cele multifocale.

Tratament personalizat pentru protecția împotriva luminii albastre de la RHEIN

TRATAMENTUL ULTRA BLUE 

Lentilele care primesc acest tratament blochează o cantitate mare de lumină albastră nocivă, minimizează reflexiile, mărește contrastul ajutând ochiul să acomodeze fără senzația de oboseală la final de zi.

TRATAMENTUL ALL BLUE

În cazul lentilelor tratate cu AllBlue, dispersia spectrului de lumină se realizează în masă, lentilele devin mai rezistente în timp, comparativ cu cele care resping în procent mult mai mic lumina albastră prin tratamentul utilizat. Alături de protecţia împotriva luminii albastre, acest tip de lentilă oferă și 100% protecţie UV. UVAllBlue înglobează toate beneficiile într-o lentilă perfect transparentă cu o calitate premium. 

TRATAMENTUL ARUS BLUE

Acest tip de tratament conferă lentilelor cea mai mare durată de viață. Acestea au cea mai bună rezistență la zgârieturi, iar componenta antireflex superior asigură o transmisie a luminii de 99%. Tratamente speciale ale ARUS BLUE reduce la maximum urmele, amprentele și picăturile de apă. 

Tratament personalizat pentru protecția împotriva luminii albastre de la Essilor

Ochelari de calculator cu lentile Crizal Prevencia . Lumina albastră este pretutindeni și expunere pe termen lung și în mod constant la aceasta poate contribui la vătămarea ochilor.

Ochelari de calculator cu lentile Crizal Prevencia. Lumina albastră este pretutindeni și expunere pe termen lung și în mod constant la aceasta poate contribui la vătămarea ochilor.

Ochelarii cu lentile de calculator Crizal Prevencia au următoarele beneficii:
 

protecție împotriva luminii albastre

protecție UV

rezistență la zgârieturi

rezistență la pete

cea mai recentă inovație

Filtreaza lumina în mod selectiv și previne îmbătrânirea prematură a ochilor.

purtătorii sunt de 35 de ori mai protejați cu aceste lentile decât fără

cea mai bună protecție UV oferită de o lentilă incoloră

Ochelari cu lentile fotocromatice Transitions

Lentilele fotocromatice facilitează capacitatea ochilor de a se adapta în condițiile unei lumini dinamice. Trecerea de la o lentilă închisă la una transparentă este rapidă, fiind ușor de purtat atât în interior cât și la exterior. Gradul de culoare al lentilelor se adaptează în funcție de nivelul razelor uv, oferind protecție completă și asigurând nivelul optim al vederii. 

Ochelarii cu lentile Transitions Signature

Sunt alegerea potrivită pentru că se adaptează atât pentru interior cât și pentru exterior,  la condițiile de lumină schimbătoare. Lentilele sunt disponibile în 7 culori, potrivite stilului care vă reprezintă. Calitatea superioară a lentilelor transitions este dovada clară că poate exista un echilibru între transparența lentilelor la interior și închiderea acestora la culoare la contactul cu mediul exterior. 

Ochelarii cu lentile Transitions XTRActive

Sunt recomandați pentru protecție chiar și în mașină, în timpul șofatului. Acestea oferă un plus de protecție împotriva reflexiilor nedorite, fără să fie influențate de locație sau de condițiile meteo. Colorația slabă de la interior protejează ochii de lumina artificială și au cel mai ridicat grad de închidere la exterior. Lentilele sunt active în mașină, în spatele parbrizului, fiind cea mai bună alegere la volan.

Ochelarii Transitions Style Colours

Sunt potriviți pentru cei ce doresc să fie la modă, disponibili în 4 culori, pentru fiecare stil. Protejează ochii de lumina abastră/violet, iar capacitatea lor de a-și schimba culoarea protejează ochii de lumina soarelui. Sunt transparente la interior și se închid la culoare în exterior, pentru ca la nivelul ochiului să ajungă cantitatea de lumină suficientă. Vederea devine mai confortabilă, iar lentilele se pot alge din 4 variante de culori: ametist, smarald, ambra sau safir.

Ochelari Transitions Style Mirrors

Pentru un stil "cool" cu efect de oglindă disponibil în 4 culori. Acestea protejează ochii împotriva luminii albastru/violet și oferă un efect de oglindă. Lentilele heliomate sunt transparente la interior și au capacitatea de a se închide la culoare rapid la exterior. Ochii sunt protejați de razele uva și uvb, iar la contactul cu lumina exterioară se activează efectul de oglindă. Se adaptează rapid condițiilor de lumină din jur, iar la nivelul ochilor ajunge doar cantitatea de lumină necesară. 

Lentile monofocale

Lentilele Innovator de la Reihn Vision

Acestea conferă câmpuri vizuale largi și echilibrate, coridorul de progresie asigură o tranziție graduală și conferă ochiului o vedere naturală. 

Posibilitatea optimizării lentilelor pe spatele lentilei pentru rame extra-curbate.

Lentilele Camber de la Reihn Vision

Fiecare purtător beneficiază de o lentilă dublu personalizată, datorită tehnologiei digital ray path, perfectă din punct de vedere optic și ușor de purtat. Aceste lentile combină tehnologii de procesare complexe cu informații privind activitățile zilnice ale pacientului, astfel că purtătorul experimentează o imagine calitativ superioară și stabilă, în timp ce se bucură de câmpuri vizuale ample pentru orice distanţă. 

Lentilele Degresive de la Reihn Vision

Lentilele degresive sunt opțiunea perfectă pentru persoanele care utilizează frecvent zonele de aproape și intermediar. Concepute special pentru utilizarea lor în interior, atât acasă cât și la serviciu, lentilele degresive camber și innovator sunt produse care au la bază cea mai nouă tehnologie în prelucrarea lentilelor ocupaţionale. 

Lentile progresive Varilux Essilor

Lentilele multifocale sau progresive vă permit o vedere naturală prin cele trei zone: distanță, intermediar și aproape. Varilux a fost prima lentila progresivă inventată în anul 1959. De atunci compania essilor a continuat inovațiile pentru a asigura un maxim de confort și beneficii pentru vedere.

Ochelarii cu lentile progresive varilux au mai multe variante pentru fiecare tip de activitate.

VARILUX  X series

Lentilele acestora reduc mișcările capului și oferă o vedere naturală pentru activitățile de zi cu zi. Sunt cele mai performante lentile multifocale de la essilor. Tranziție rapidă de la vederea la distanță mică la cea medie și mare, fără probleme. Reduc senzația de pierdere a echilibrului și oferă o vedere precisă în toate cele 3 câmpuri vizuale. Elimină necesitatea de înclinare a capului pentru focalizare. Tehnologiile folosite oferă o vedere precisă, indiferent de distanță, fără ca vederea să fie distorsionată. Vă puteți bucura și de citit și de timpul petrecut în aer liber cu lentilele varilux x series. 

VARILUX E series

Lentilele acestora oferă o vedere stabilă și precisă și este recomandată pentru ramele înguste. Acestea oferă garanția unei vederi stabile și precise, dar și a unui timp mai scurt de adaptare a ochilor la acestea. Oferă o vedere precisă în toate cele 3 câmpuri vizuale și reduc nivelul de deformare asociat cu lentilele progresive normale. Tehnologia unică swim control integrată exlusiv în modelele varilux e series garantează adaptarea rapidă a ochilor și reducerea deformării pentru creșterea confortului vizual. 

VARILUX PHYSIO

Acestea sunt lentile  cu o vedere de înaltă rezoluție indiferent dacă vă uitați la ceva apropiat, depărtat sau intermediar. Lentilele varifocale cu adaptare ușoară oferă o vedere clară, indiferent de distanța la care se privește. Tranziția dintre zonele privite se realizează cu ușurință, fără distorsionarea imaginilor. Acestea conferă stabilitate în timpul mersului, fără să fie afectată performanța vizuală, oferind o trecere insesizabilă de la vederea la aproape la cea de la distanță și invers. Tehnologia binocular booster sunt create special pentru ca ochii să funcționeze mai bine împreună, pentru ca focalizarea să se realizeze mult mai ușor. 

VARILUX COMFORT

Acestea oferă o vedere confortabilă și clară din momentul în care le purtați. Vederea este precisă și naturală încă de la așezarea ochelarilor, iar lentilele varifocale facilitează adaptarea ochilor. Privirea de aproape este confortabilă, iar distorsionarea imaginilor dispare, indiferent de distanța la care se privește. Cititul este mai confortabil cu lentilele varilux comfort.