Servicii disponibile la AMSA OPTIC STUDIO

în parteneriat cu Centrul Medical Integrat de Diagnostic și Tratament LOTUS-MED

Consultații medicale la oftalmologi cu experiență

Sănătatea ochilor tăi este neprețuită! Un diagnostic complet, precis, pus la timp, face diferența, astfel că AMSA OPTIC STUDIO a încheiat un parteneriat cu Centrul Medical Integrat de Diagnostic și Tratament LOTUS-MED din București pentru a economisi timp și pentru a păstra calitatea serviciilor oferite într-un studio de optică medicală. În cadrul acestui parteneriat:

  • Pacienții se pot programa pentru consult la medici oftalmologi cu experiență profesională bogată care pot diagnostica și monitoriza afecțiuni precum miopie galopantă, glaucom, cataractă, degenerescență maculară, etc.
  • Medicul specialist face toate testele necesare pentru stabilirea diagnosticului și/sau a dioptriilor.
  • Astfel,  pacienții vor economisi timp și vor avea garanția că vor avea, în același timp și prescriptia pentru ochelarii potriviți dar și control asupra altor afecțiuni oftalmologice.

Educația medicală a specialiștilor oftalmologi ai clinicii este acumulată în centrele de pregătire din Franța, în cele mai de renume centre universitare (Paris, Amiens, Versailles), infrastructura medicală oferită și aparatura de ultimă generație a clinicii, asigură platforma necesară pentru o ofertă de servicii de calitate, la standardele de ultimă generație în domeniu.

Consultanță personalizată pentru ochelari și lentile de contact cu echipă dedicată

Opticianul este unul dintre cei mai importanți specialiști dintr-un studio de optică medicală. După primirea prescripției de la medicul oftalmolog, opticianul preia documentele medicale urmând să recomande și să adapteze prescripția la nevoile și obiceiurile de zi cu zi ale celor care poartă ochelari sau lentile de contact. Pe lângă forma, culoarea sau marca ochelarilor, opticianul oferă asistență personalizata în ceea ce privește greutatea totală a ochelarului, materialul din care este fabricată rama precum și adaptarea lor la tipul de activitate zilnică.

De ce este esențială discuția cu opticianul? Pentru că nu toți oamenii au aceeași rutină și același stil de viață. De exemplu, persoanele care lucrează cu ecrane au nevoie de protecție specială, persoanelor care lucrează multe ore pe zi cu detalii mici (ex: tehnicienii dentari) li se recomandă doar anumite tipuri de lentile progresive, cei care fac sport au recomandări diferite, etc

În concluzie, opticienii de la AMSA OPTIC STUDIO sunt cei mai potriviți să asistență dedicată fiecărei persoane care are nevoie de ochelari de vedere sau lentile. 

Comercializarea unei game diversificate de lentile și rame

Recomandăm și comercializăm tratamentele optice de la Essilor.

Lentile de ochelari și rame pentru:

  • femei, bărbați, copii;
  • lentile de contact zilnice, lunare, cosmetice, speciale, terapeutice şi estetice;
  • accesorii, soluţii de întreţinere pentru lentile de contact;
  • picaturi oftalmice;